HISPANITAS shoes & handbags

Fashion, kwaliteit en comfort

Hispanitas: een trendy schoenenmerk met — zoals de naam al zegt — Spaanse roots. Hispanitas staat voor eigentijdse schoenen met een uitstekende pasvorm en pure materialen. Van ballerina tot laars, van plat tot hoge hak; ieder seizoen opnieuw is er veel variatie. Sprankelende kleuren en trendy details bepalen samen de signatuur van elke collectie.

Echt Spaans

De geschiedenis van het familiebedrijf Hispanitas gaat terug tot 1925. Ook vandaag de dag nog vindt de gehele ontwikkeling en productie van de schoencollecties plaats in Spanje. Momenteel wordt het bedrijf geleid door de derde generatie. En de vierde generatie staat te popelen om Hispanitas met Spaanse passie en frisse energie voort te zetten.

Wereldwijd populair

Hispanitas heeft fans over de hele wereld. In Spanje, Mexico en China zijn inspirerende brandstores gevestigd en de collecties zijn verkrijgbaar in meer dan 55 landen!

Hispanitas verkooppunten

Bent u op zoek naar Hispanitas bij u in de buurt? Vul uw postcode of plaatsnaam in en vind het dichtstbijzijnde verkooppunt. Veel shopplezier!